Oulun Oppikylän kuukausiviesti

Katto päällä säitä vastaan

Koulun upea hirsirunko on saanut katon suojakseen. Katso videokuvaa hirsikoulun työmaalta.

Tule mukaan webinaariin

Kaikille avoimessa webinaarissa 30.10. Suomen tunnetuin koulusuunnittelun tutkija Marko Kuuskorpi kertoo, miten koulusuunnittelussa onnistutaan.

Tule mukaan webinaariin

Kaikille avoimessa webinaarissa 30.10. Suomen tunnetuin koulusuunnittelun tutkija Marko Kuuskorpi kertoo, miten koulusuunnittelussa onnistutaan.

Kunnat haluavat panostaa koulusuunnitteluun

Kuntapäättäjille tekemämme kyselyn perusteella pedagoginen tilasuunnittelu on kunnille kouluhankkeissa yhä tärkeämpi arvo.

Aiemmat kuukausiviestit

Syyskuun kuukausiviesti

”Tämä on ollut haastava työ kaiken kaikkiaan, mutta olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen.”

Pia Helin,
Arkkitehti, Ark’Aboa

Elokuun kuukausiviesti

“Yhteiset suunnittelupalaverit on sujuneet todella hyvässä hengessä. On löydetty hyviä ratkaisuja, jotka parantavat lopputulosta entisestään.”

Tapio Pokka,
hankeryhmän puheenjohtaja

Kesäkuun kuukausiviesti

”Tämä koulu keskittyy oppilaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tärkeää on oppilaiden kohtaaminen laajemmassa ja syvällisemmässä kontekstissa kuin pelkästään oppiainelähtöisesti oppimiseen keskittyen.”

Petri Ojala, rehtori

Toukokuun kuukausiviesti

“Kun opettajat suunnittelevat itse uuden opetussuunnitelman mukaisia työympäristöjä, he motivoituvat myös uusiin toimintatapoihin ja teknologiaan.”

Marko Kuuskorpi
Oppimisympäristötutkija, tohtori

Huhtikuun kuukausiviesti

Oulun Hietasaaren ja Nallikarin virkistysalueiden tuntumassa alkaa pian tapahtua. Suomen ensimmäinen Oppikylä on lähtölaskennassa, rakennuslupahakemus on jätetty viikolla 14.

Hirsirunkoinen yhtenäiskoulu ja päiväkoti on suunniteltu yhdessä koulun henkilöstön ja pedagogisen rakentamisen asiantuntijoiden kanssa.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Oppikylän uutiskirje pysyäksesi mukana hirsikoulujen ja käyttäjälähtöisen suunnittelun kehitysaskelissa!